Igazi Magyar PartyHipHop Fafától

Acoustica.Mixcraft.v4.5.116

2010. április 2. péntek

Egyszerű, de nagyszerű, többsávos zene készítő program kezdőknek és haladóknak! Előre mintázott hangokkal, effektezési lehetőséggel és felvételi lehetőséggel.Továbbá Cd támogatási funkciót is tartalmaz, de nem a legprofibb cucc!

Amikor már annyira végletesen elbonyolódtak a szekvenszer programok, hogy azt hisszük, erre a területre induló cégként be sem teheti senki a lábát, lehet, hogy épp az egyszerűség lehet a nyerő. Így gondolja ezt legalábbis az amerikai Acoustica, melynek Mixcraft nevű audió-MIDI programja fű alatt már kinn volt jó ideje, most viszont elérkeztek a négyes verzióhoz, ami az eddigi legkomolyabb előrelépésük. Megjelent náluk ugyanis a VST-támogatás: a szokásos, jól ismert effekteket és hangszereket mostantól ebben a programban is használhatjuk. Sőt, a brutálisan mellbevágó, 65 dolláros végfelhasználói árban most benne foglaltatik egy MiniMoog- és egy Hammond B3-emulátorszoftver, egy analóg poliszinti, egy General MIDI-szinti, valamint egy szép mintavett zongora is. Acid és GarageBand loopokat is kezel – csak hogy kiemeljünk még egy érdekes featurét; a többit nézzük meg itt. Ja, a demója ingyenes, hét napig teljes működést biztosít, és csak 43 megabájt!

forrás:midi.blog.hu

 

  Valójában kevesebbet tud mint a korábban  bemutatott Sony Acid Pro, vagyis nem egy professzionális stúdió programot kapsz, viszont kiváló kezdő zenészek ügyködéseihez. Ebben a programban garantáltan "összedobsz" mindenféle stílusban egy komplett zenét, az előre mintázott hangokból (samplekből). Mixcraft Felvétel Studio egy erőteljes alkalmazás, amely használja az  audio fájlokat, WAV, MP3, OGG és WMA fájlokat is. A program használ még különböző alkalmazásokat és hatásokat is, például Reverb, Distortion, Delay, EQ, Compressor, Flanger és kórus, és a beépített felvétel rögzítés.Lehetséges még a közvetlen CD audio fájlok használata is.

Acoustica Mixcraft programot támogatja a Windows XP 32-bit, Windows Vista 32 bites, Windows NT 4.0, Windows 9x, Windows 2000.

http://www.partyhiphop.net/wp-content/plugins/downloads-manager/img/icons/winrar.gif download: Acoustica.Mixcraft.v4.5.116 (8.64KB)
added: 02/04/2010
clicks: 4275
description: Hotfileos cucc. Jelszó: producer. Tartalmazza a kódot is.

ACMIXv4.5.116-TE.rar

Incoming search terms:

Share

5 Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*