Igazi Magyar PartyHipHop Fafától

Válaszolok!

2018. január 21. vasárnap
Megszületett a Vallomás című nóta, amelyet szét is küldünk minden ismerősnek és ismeretlennek! Sokaknak tetszett! Ám volt egy csapat (nem személyeskedek ezért nem nevezem meg őket) akik magukra vették – talán nem véletlenül – a médiáról szóló részt! Egy buli alkalmával erősen ittas állapotban, meg is lett ez jegyezve nekünk! Ezután érkezett egy megjegyzés, hogy erre meg lesz a válasz! DE! Mire ez megtörtént volna, nálunk már megszületett a Válaszra is a válasz! erről szól ez a nóta.Hallgass bele:

És töltsd le:
http://www.partyhiphop.net/wp-content/plugins/downloads-manager/img/icons/mp3_icon.png download: Válaszolok (6.09MB)
added: 05/12/2009
clicks: 635
description: Megszületett a Vallomás című nóta, amelyet szét is küldünk minden ismerősnek és ismeretlennek! Sokaknak tetszett! Ám volt egy csapat (nem személyeskedek ezért nem nevezem meg őket) akik magukra vették – talán nem véletlenül – a médiáról szóló részt! Egy buli alkalmával erősen ittas állapotban, meg is lett ez jegyezve nekünk! Ezután érkezett egy megjegyzés, hogy erre meg lesz a válasz! DE! Mire ez megtörtént volna, nálunk már megszületett a Válaszra is a válasz! erről szól ez a nóta.
A dal szövege:
A dal megszületésének körülményei: Az alapzene és a szöveg már adott volt, már csak fel kell venni a szöveget…időpont egyeztetés…felvétel Fafánál…ám ekkor Stonyi spontán akcióba kezdett…szombat lévén…és riadóztatott pár havert (Ghida, Moncsi – sikítás és ének…vagy mi :) és Guzso – Felkonf.) Természetesen elkerülhetetlen volt az alkohol fogyasztás, ennek örömére viszonylag könnyen rávettük a spontán “közönséget” a közreműködésre! Minden nagyon jól sikerült, kivéve Stonyi és Fafa felvétele, mert érthetetlen, nagyon ittas szövegfelvétel kerekedett az nap este, amit másnap, erősen másnaposan, ismét megismételtünk! Ennek eredménye lett ez a dal, és a szöveget itt olvashatod: Refrén: Írj nekem, és én válaszolok, Stonyi meg a Fafa igazi állatok! Verse 1: Elmondtam már, mi nem tetszik, de semmi sem változott azóta sem! Vártam valamire, mi előre lendít, toltam a rímeket rendesen. Tudtam, hogy az emberek  figyelnek engem, éreztem, hogy közeleg a változás És igazam lett, mert hírbe hozott egy dal. A címe : Vallomás. Stonyi meg a Fafa, a két fura figura, és az a nóta jól oda mondta. Majd jött a hír, erre válasz érkezik, bántani fog valaki…egy kis idő eltelik. Én nem céloztam ssenkire, csak szöveget írtam, de kibújt a szög a zsákból. Na mit mondtam? Idő kellett csak, meg egy kis pia, és megjelent máris a konkurencia. Refrén: Írj nekem, és én válaszolok, Stonyi meg a Fafa igazi állatok! Verse 2: Csak annyit mondtam, mit a szívem diktált. Címzett nem volt, de te még is írtál! Ez egy feladott labda volt, céltalan, s ti lecsaptatok rá meggondolatlanul…úúúúú…. Tudom ez szíven talált. De nem vagy nekem konkurens, hiába bánt! Te odafent játszol, én idelent mondom, ha betalált a szövegem, az nem az én gondom. Te le nézel engem, de én nem nézek fel rád. Te vagy a szakma, de én vagyok a világ! Én lógtam volna veled, de legagyiztál engem, kellemetlen, de nem lett végem! Azóta is folyamatosan zavarosban halászok, mondom a magamét, de senkit sem alázok meg! Inkább segítek másnak és jókedvet szövegelünk a világnak! Refrén: Írj nekem, és én válaszolok, Stonyi meg a Fafa igazi állatok! Verse 3: Uram! Bocsásd meg az apró bűnöm! A megaláztatást én nehezen tűröm! De nem bántalak! Héj, kedves kolega! Te tudod a legjobban…ilyen ez a szakma! Én bírom a búrádat, hiába nem szeretsz….még is…odafentről vissza integetsz. Sokak szemében szálka a nevem…állatok vagyunk….hát istenem! Stonyi a deejay, ki arcon pörög. A Fafa meg csak szövegel és folyton hőbörög. A valódi bűnös mindíg a pénz! Én is, te is, csak ebből élsz! De nem ijedek meg, ha kell,oda mondok. Voltak ebből gondok, de akkor is osztok! Tiéd a döntés, hogy játszol e még? Még szép…a szó a tiéd! Refrén: Írj nekem, és én válaszolok, Stonyi meg a Fafa igazi állatok!
Share

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*