Igazi Magyar PartyHipHop Fafától

Gyerünk piálni!

2017. december 7. csütörtök
Na vajon ez miről szól?
Külön köszönet 3 lánynak a közreműködésért!
(Szatmári Orsi, Adamitz Évi, Nina)
"Ha jó a kedvem, iszom. Ha szomorú vagyok, iszom. Eluralkodott rajtam is ó a víz iszony. Ha buli van, iszom. Ha csajozok, iszom. A szesztestvérek üdvözölnek: helló erő – izom! Ha egyedül vagyok, iszom. Ha veled vagyok, iszom. Senkiben sem bízom, csak a sörömet húzom. Ha kellek neked, iszom. Csak ehhez értek, bizony. Ez egy sírig tartó igen hűséges viszony."Hallgass bele:

És töltsd le:
http://www.partyhiphop.net/wp-content/plugins/downloads-manager/img/icons/mp3_icon.png download: Gyerünk piálni! (5.87MB)
added: 05/12/2009
clicks: 608
description: Na vajon ez miről szól? Külön köszönet 3 lánynak a közreműködésért! (Szatmári Orsi, Adamitz Évi, Nina)
A dal szövege:
Refrén: Csajok: – Ha véget ért a hét, s a péntek már is buli van… 1: – Ha jó a kedvem, iszom. Ha szomorú vagyok, iszom. Eluralkodott rajtam is ó a víz iszony. Ha buli van, iszom. Ha csajozok, iszom. A szesztestvérek üdvözölnek: helló erő – izom! Ha egyedül vagyok, iszom. Ha veled vagyok, iszom. Senkiben sem bízom, csak a sörömet húzom. Ha kellek neked, iszom. Csak ehhez értek, bizony. Ez egy sírig tartó igen hűséges viszony. 2: – Na gyerünk piálni – jeje – most megyünk piálni – jeje – na gyerünk piálni – jeje – most megyünk piálni, nem lehet kihagyni! Verse 1 : Ha véget ér a hét és újra beköszön a péntek, a szombat és a vasárnap. A helyek kaszálnak. Valamit nem értek, bárhova benézek, jó estét kívánnak, és már is piálnak. Haverok várnak, mindenhol ott állnak, s ha józan vagyok, rögtön rám kiabálnak. “mi a téma haver? gyere mondd, mi a pálya?” s a bánatomat beleölöm a piámba. Verse 2 : Szóba sem jöhet itt a drog, ez nagy dolog. Ettől még nem leszünk sem vidámak, sem gazdagok. A pia olcsó, káros, de nem tilos. Minek a kokain, s a drogos papiros? Aki ma nagyra tart, holnap is elvisel. Hogy ha a kedve jó, velünk is énekel. Lehet, hogy elhiszed, lehet, hogy nem hiszed, mellettünk gyökeresen változik az életed. Azt mondom ne legyen szomorú a kedved…áháá..iszol pár kortyot és már is minden rendben. Kipirul az arcod és lázban ég a tested, rádöbben az agyad is, hogy csak is ezt kerested. Jön a műanyag pohár, amíg mindenki dumál. Megjön a pia is és tölt az egyik haver. De van aki már itt alig állm és érdekesen navigál, majd fennhangon kiabál: na kezdjük el! Verse 3: Tudom, hogy tetszik ez neked, mert hát buli ez az élet. Tarts velem kérlek, ez még nem érhet véget. Lehet nyár, vagy ősz, vagy tél, hm, vagy tavasz, velem iszik itt minden pimasz kamasz. Titeket tönkre tesznek ezek a szürke hétköznapok, de én itt vagyok, ha kell, helyettetek iszok és ha úgy érzed, hogy még is csatlakozol hozzám, legurítok még egy sört, hm, csak úgy spontán.
Share

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

Előző
«
Következő
»