Igazi Magyar PartyHipHop Fafától

Gyere,gyere már!

2017. október 15. vasárnap

Nina és Fafa ismét összedugta….a fejét és összehozott egy forró hangulatú nótát. Romantika ezerrel, dallamos magyar hiphop alapokon!

Hallgass bele: Gyere,gyere már! És töltd le:

http://www.partyhiphop.net/wp-content/plugins/downloads-manager/img/icons/mp3_icon.png download: Gyere,gyere már! (3.14MB)
added: 02/12/2009
clicks: 605
description: Nina és Fafa ismét összedugta....a fejét és összehozott egy forró hangulatú nótát. Romantika ezerrel, dallamos magyar hiphop alapokon!
A dal szövege: Refrén: Gyere, gyere már, kérlek gyere, gyere már, a testem lángban áll, az éjszaka csak ránk vár Gyere, gyere már, kérlek gyere, gyere már, az éjszaka leszáll, a gyönyör angyala vár! Felvezető: Mozgasd a kezedet, emeld fel a fejedet, nyisd ki a szemedet és csapd össze a tenyered, na gyerünk, gyerünk, gyerünk, gyerünk, gyerekek! Verse 1: Gyere gyere béby vár rád az erotika, mindenem izzik, mindíg, ha megy a téma. Fülledt a meleg, de a tested nem érem el, pedig ha érdekel, velem élvezel el! oh well, béby, tüzes ez a szerelem, de szeretem, a múltamat el feledem. Az exek végleg lelépnek értsd meg, a szívemben a parazsak csak tőled égnek! Refrén: Gyere, gyere már, kérlek gyere, gyere már, a testem lángban áll, az éjszaka csak ránk vár Gyere, gyere már, kérlek gyere, gyere már, az éjszaka leszáll, a gyönyör angyala vár! Verse 2: Gyere gyere béby vár rád az erotika, itt pörög a nyelvem. Héj a Stonyi meg a Fafa Aki a ritmust, meg a szöveget neked osztja, na gyere rázd béby, ahogy zene adja Alád a tempót. Én veled együtt lüktetek, csavard a csípőd és lökd ide a feneked. De vigyázz héj, velem te ne nagyon játssz, mert szigorúan alád vág ez a forró tánc! Refrén: Gyere, gyere már, kérlek gyere, gyere már, a testem lángban áll, az éjszaka csak ránk vár Gyere, gyere már, kérlek gyere, gyere már, az éjszaka leszáll, a gyönyör angyala vár! Verse 3: Gyere már béby, hát nincs mit tenni, ha tudnád milyen érzés egyedül lenni. Ne hagyj szenvedni kérlek béby, nem fog fájni, nem kell félni. Nem is sejted, hogy milyen ez az érzés, testem lángban, ez nem kérdés. Te is vágysz rám, hát miért kell égni, gyönyör egymástól, hát miért kell félni?

Share

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*