Igazi Magyar PartyHipHop Fafától

Fafa – “Beteg” vagyok

2018. február 5. hétfő

 

Egy kis vallomás féle érkezik vigyázat! Ha érdekel mi miért történt (történik, olvass tovább)

Azt mondja a buddhista tanítás: "Minden rosszban van valami jó!" (Jin-jang) Hát igyekeztem kiragadni ezt a jót, az elmúlt napok negatív történéseiből!  Szóval a lényeg….össze ismerkedem egy kellemesnek tűnő lánnyal….ami nem is tartott sokáig… sajnos. Szóval szombat, lapátra tett, (persze telefonon) Ezzel nem is volt semmi gond, hisz van ilyen! De a jó a dologban, hogy megihletett! Nem akartam (és szerintem nem is tettem) semmi rosszat neki…de az alkotói válságból végre volt egy kiút! Aki szokott alkotni, rajzolni, zenélni, bármit…az tudja miről beszélek! Tehát jött az ihlet, volt az érzés, hát jött a dal! Kicsit ömlengő, kicsit mégsem!  Dalban mondom el – lett a címe. Aztán este buli a haverokkal! Másnap elmentem lógni erre-arra, majd összehozott a sors egy "régi" ismerőssel akivel kissé összeborultunk. 🙂 És ahogy a dalban is mondom: " a sors furcsa fintora, hogy ez a lány is Krisztina…" Habár nem lett szex a vége, azért ő is megihletett, így elkészült a Christee című nóta is! Hát persze, hogy a szombati ex magára vette és elkezdődött a csajok között a fikázás! 😀 A kommentek között szerepelt egy ilyen is: "Fafa, te beteg vagy" Az ismerőseimnek tetszett…az "ellen tábornak" nem! De a sok xarságból még több jót is ki lehet kovácsolni! Ezt meg is tettem….Elkészült ez a dal is. Beteg vagyok címmel!

Ebben a dalban elmondom mit miért tettem! A lényeg….többen kezdtek figyelni rám (ránk) mint eddig! Ezt hívják gerilla marketingnek. Az emberek szeretnek csámcsogni mások fájdalmain, civakodásain…én meglovagoltam ezt keményem…..több mint 15%-al növekedett a www.partyhiphop.net látogatottsága….Akkor ez már siker nem? A "hírnévhez" hozzá jár  az a körülmény is, hogy mindenkinek nem lehet megfelelni…tehát…van akinek tetszeni fogsz, van, akinek nem! De meg volt a "15 perc" hírnév"!

Most megragadom a lehetőséget, hogy bocsánatot kérjek mindenkitől, akit esetleg ezzel a nem túl szép húzással megbántottam… de a szakítás utáni fájdalmakat némileg enyhítette ez a kis siker! Ez volt az utolsó "fricska"….már új témát keresek!!!

 

Íme a dal:

beteg_vagyok

Beteg vagyok by Fafa-Muffia Production

És töltsd le:

http://www.partyhiphop.net/wp-content/plugins/downloads-manager/img/icons/mp3_icon.png download: Fafa - "Beteg" vagyok (8.64KB)
added: 29/06/2011
clicks: 2369
description: Ingyenes letöltés....Hotfileos cucc, jelszót nem kér!!!

Share

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

Előző
«
Következő
»