Igazi Magyar PartyHipHop Fafától

Elég! (Fafa ft. YoungL)

2017. október 24. kedd
Fafa és egy vendég szereplő Óbudai Rapper (Young L) elmondja a véleményét a magyar rádiózásról, az életről és belekever egy kis politikát is!

Hamarosan elkészül  2010 es verzió is Stonyi és Fafa szereplésével! (Feltéve, hogy Stonyi végre ráér!) 😀

Hallgass bele: Elég! És töltsd le:

http://www.partyhiphop.net/wp-content/plugins/downloads-manager/img/icons/mp3_icon.png download: Elég! (5.79MB)
added: 02/12/2009
clicks: 612
description: Fafa és egy vandég szereplő Óbudai Rapper (Young L) elmondja a véleményét a magyar rádiózásról, az életről és belekever egy kis politikát is!
A dal szövege: Verse 1: Young L, na meg a Fafa, két stílus, két arc, de együtt nyomja! Tudom, hogy tőlünk távol van Amerika, ahonnan én jövök, csak egyszerűen Óduba. Én a Fafa vagyok, ha ismered a nevem, akkor azt is tudod, erre tettem fel az életem. Nekem a Hiphop egy stílus, ami felüdít, hogy ha hallgatod, az egyszerűen felvidít. Nincs harc, és nem vagyunk mi kemények, velünk az élet és mindíg lesznek remények. Ez a zene egy fricska legyen azoknak, akik a nagybetűs médiában mozognak. Mert hát mi vagyunk a jövő nemzedék, össze tartozunk és ennyi legyen elég. Ez nem egy sablon sztár produkció, vagy szenzáció, hanem gerilla akció, Ami támad egy média törvényt, egy elfajzott dzsungelben taposunk ösvényt! Refrén: Elég, elég, elég a nyálból, elég a rengeteg összerakott sztárból. Elég, elég, elég a nyálból, elég a sablon, felszínes világból. Elég, elég, elég a nyálból, elég a tegnapból és elég a mából, Elég, elég, elég a nyálból, követjük a jövőt, ami útól érhet bárhol! verse 2: Ne mondja meg senki, hogy miről szóljon a szövegem, ne irányítsa senki sem az én életem. Ne más mondja meg, hogy mi az, amit szeretek, tudom mit akarok, és csak ez az, amit követek. Tolják a kommersz szemet a rádiók, de nem dob fel a Lajcsi, meg a dáridó. Nem vág hanyatt, ha egy cicababa nyekereg, mert hangja nincsen, csak a csípője tekereg. Én adom a hangom, vele tolom az arcom, nekem ennyi a sanszom, mert hát ez az én harcom. Young L a nevem, tudom, szét szed a dumám, ezt nevelte belém az élet Óbudán. Ha velem tartasz, tudod nem vagyok egy veréb… ha mögöttem állsz, akkor mondd ki azt hogy elég! Refrén: Elég, elég, elég a nyálból, elég a rengeteg összerakott sztárból. Elég, elég, elég a nyálból, elég a sablon, felszínes világból. Elég, elég, elég a nyálból, elég a tegnapból és elég a mából, Elég, elég, elég a nyálból, követjük a jövőt, ami útól érhet bárhol! verse 3: Markolom a mikrofont és hadarom a szövegemet, úgy, hogy a ház a basszustól beleremeg. Mondom, amit gondolok, mert ez a tuti valóság, egy rímmester szól…hát figyelj rám. Amit mondok nem üres rím egyveleg, Tömör, de velős, amit nektek szövegelek. Engem zavar ez a média uralom, nem bírom, hát erről szól a dalom. Nem forradalom, csak a hangom szól, rá döbbensz te is, hát figyelj jól. Bárhova tekered a frekit a rádión, csak reklám pörög, hm na meg a milliók. Nincs élvezeted, nincs hasznod sem, az a célom, hogy veled is meg értessem. Nem rólad szól, nem neked, nem feléd, ha mögöttem állsz, akkor mondd ki azt hogy Elég! Refrén: Elég, elég, elég a nyálból, elég a rengeteg összerakott sztárból. Elég, elég, elég a nyálból, elég a sablon, felszínes világból. Elég, elég, elég a nyálból, elég a tegnapból és elég a mából, Elég, elég, elég a nyálból, követjük a jövőt, ami útól érhet bárhol!

Share

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*