Igazi Magyar PartyHipHop Fafától

Az bánt – (Buli ma minden)

2018. január 26. péntek
Az bánt – (Buli ma minden)

 A jók bulik hiányoznak! Erről szólna elvileg ez a dal, habár egy "szakambeli szakértő" szerint ennek a dalnak nincs semmi mondandója! Nos, ezt döntse el mindenki maga!

Hallgass bele: Az bán (Buli ma minden) És töltsd le:

http://www.partyhiphop.net/wp-content/plugins/downloads-manager/img/icons/mp3_icon.png download: Az bánt (Buli ma minden) (5.07MB)
added: 02/12/2009
clicks: 536
description: A jók bulik hiányoznak! Erről szólna elvileg ...
A dal szövege: Verse 1: És most na kezdjük el…. Hölgyek-urak figyelem, a hangomat fel emelem, most elkezdem a szövegem, s a szavakat meg tekerem. A dallamokat keresem, amire el lökhetem. Tolom, amíg tehetem, s a ritmust kergetem mert…. Úgy alakult ez a mostani este, hogy én tolom el amit kell /oh well/ te kerested éjszakákon át ezt az éjszakát, ahol mindenki együtt kiabál. Itt nem szól senkinek a ticc-tucc zene, sem a dumm-dumm tuci-tuci digiri degenere….dege-degenerált dallamok, amit ha meghallok…áoh… hát a falra mászok. Én nem játszom. Mikor rám nézel, rájössz hogy igaz…én nyögök a nődön, de rám nincs vigasz. Én túl sokat akarok és túl sokat érek el, bulival múlik az élet el, de nem érdekel, hogy mi a napi politika. Csak azt tudom, hogy a nőd bika és nincs ebben stika, hiába hiszi, hogy ő ritka, itt a kritika:  bigri-bigri buli van! refrén: Az bánt, hogy éjszakákon át gyötör egy vágy….egy buli, ami megvált. És jó, ha gyorsul a tempó, mert neked is csak ez jó…. buli ma minden! És úúú nem szomorú, hogy ha elkerül a bú, kell végre valami, ami új és Ennyi, haza sem kell menni, mert itt akarok lenni. Buli ma minden! Verse 2: Valahogy érzem azt, hogy itt felpezseg a hangulat, s a lemezjátszók mögött tépem a korongokat.  Valahogy arra gerjedek, ha hallom a hangodat. Mindenki sikít! De nagyokat! Folyik a víz rólad mindenhol, de nem hagyod abba, a ritmus dübörög, de táncol a banda. Jó a hangulat, itt senki sem bamba…aoh…ne hagyd abba! Dan digi dangi, dengi deng digi-digi, ritmusra rázza mindenki. Aki ma itt van, aki ma nincs itt, helyettük is vödör számra isszuk a whiskyt! refrén: Az bánt, hogy éjszakákon át gyötör egy vágy….egy buli, ami megvált. És jó, ha gyorsul a tempó, mert neked is csak ez jó…. buli ma minden! És úúú nem szomorú, hogy ha elkerül a bú, kell végre valami, ami új és Ennyi, haza sem kell menni, mert itt akarok lenni. Buli ma minden! Verse 3: Haha…ú béjbe…ez vár…. Majd ráhajtunk a nőkre, úúú haver a csajodra, gátlástalan vagyok és szarok én a bajodra. Itt van neked a Fafa, fogjad béby marokra, Héj Deejay! Koncentrálj a dalokra. Vissza utasíthatsz engem, nem szeged a kedvemet, de tudom, hogy a dumám oltárian kedveled. A party hangulat, na az kell neked. Tovább nem kertelek, elmondom neked hogy: Itt van neked a Fafa, hmm a szövege laza, hidd el nekem, aha, oltári pofa. Itt van neked a Fafa, hmm a szövege laza, hidd el nekem, aha, oltári pofa. refrén: Az bánt, hogy éjszakákon át gyötör egy vágy….egy buli, ami megvált. És jó, ha gyorsul a tempó, mert neked is csak ez jó…. buli ma minden! És úúú nem szomorú, hogy ha elkerül a bú, kell végre valami, ami új és Ennyi, haza sem kell menni, mert itt akarok lenni. Buli ma minden!

Share

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*