Igazi Magyar PartyHipHop Fafától

 Ne csak hallgasd a Hiphop-Rap zenét! Ne csak készítsd vagy játszd! Ne csak táncolj rá vagy "énekeld"! Ismerd meg honnan ered, mi a története és kik ennek a stílusnak a megalkotói! Először csak a PartyHiphop-on olvashatod el online a két kötelező könyvet! Gánóczi Gábor – RAP és 2 Pac 

Tudod mikor készült az első hiphop-rap zene? Tudod ki volt az első előadó? Azt tudod mikor jött el ez a stílus Magyarországra? Na és hogy kik voltak az elsők? Tudod ki volt 2 Pac?

ganoczi_gabor

 Ha igen, ha nem, ezt a két könyvet el kell olvasnod! Először online és ingyen, Gánóczi Gábor tollából itt és most. 2 könyv, amelyet akár meg is vásárolhatsz egyenesen a szerzőtől, ezzel is támogatva az ő munkáját. 

KATTITNTS IDE ha megvásárolnád a könyveket!!! Ugyanitt további fekete zenével kapcsolatos kiadványok között is válogathatsz!

 

 

(Ha telepítve van a böngésződbe PDF olvasó) itt olvashatod el online a 2 Pac című könyvet. Ha le akarod tölteni, akkor jobb klikk lent a hivatkozásra és "mentés másként"

http://www.partyhiphop.net/wp-content/plugins/downloads-manager/img/icons/default.gif download: 2 Pac könyv (3.69MB)
added: 04/12/2013
clicks: 6764
description: Gánóczy Gábor - 2 Pac

(Ha telepítve van a böngésződbe PDF olvasó) itt olvashatod el online a RAP című könyvet. Ha le akarod tölteni, akkor jobb klikk lent a hivatkozásra és "mentés másként"http://www.partyhiphop.net/wp-content/plugins/downloads-manager/img/icons/default.gif download: Gánóczi Gábor - Rap (5.59MB)
added: 04/12/2013
clicks: 4592
description: Gánóczi Gábor - Rap teljes online könyv

 

Share

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*