Igazi Magyar PartyHipHop Fafától
  • Adomány

    Ha tetszik az oldal és támogatnád az általad felajánlott összeggel, ezt megteheted AlertPay-en keresztül! Köszönjük!

  • Kiemelt Partnerünk

  • Adomány

     Ha tetszik az oldal és támogatnád az általad felajánlott összeggel, ezt megteheted PayPal-on keresztül! Köszönjük!

Archive for január, 2010

Sony Sound Forge Pro 10

Szerkesztő Programok
2010. január 23. szombat

Sound Forge Pro 10a
Komplett zene- és hangszerkesztő, melyben a számtalan szerkesztési lehetőség mellett tucatnyi effektus, digitalizálás, midi-, mp3-, ogg, wma-, és ram-támogatás is megtalálható. A szoftvert professzionális felhasználásra tervezték, ugyanakkor kis gépigénye miatt otthoni PC-n id futtatható. A szerkesztő lehetőségei pluginek segítségével tovább bővíthetőek. A telepítéshez Microsoft .NET Framework keretrendszer és annak frissítése is szükséges.

Share

Sony ACID pro 7C

Szerkesztő Programok
2010. január 23. szombat

A professzionális szerkesztőben a betöltött hangmintákkal (WAV, MP3 stb), és ritmusokkal komplett zenéket állíthatunk össze. A program számtalan audio formátumot támogat és midi billentyűzet használatát is lehetővé teszi A zenék mellett a videók lejátszását is támogatja, a kész klipet kiírhatjuk CD-re, DVD-re.

Share

Cabos zene kereső és letöltő

Zene keresők - letöltők
2010. január 17. vasárnap

A Cabos egy könnyen használható, ingyenes és gyors fájlcserélő, amely a Gnutella-n kívül a LimeWire hálózataira képes csatlakozni, ahol több millió ember megosztásiból tölthetünk le videókat, zenéket, játékokat vagy bármilyen más fájlokat. És mindezt tehát ingyen és magyar nyelven!

Share

Cool Edit Pro 2

Szerkesztő Programok
2010. január 17. vasárnap

Zeneszerkesztő, mixelő és felvevő.
Oprendszer: Windows 95/98/Me/2000/XP
Licensz: Shareware program (30 nap) (Kód mellékelve!)
A Cool Edit Pro az egyik legismertebb zeneszerkesztő, keverő és felvevő program. A nyolc csatornás szerkesztő használata nagyon egyszerű – megfogjuk és bedobjuk a zenét a keverőpultba. A program számtalam audio-formátumot kezel, például az mp3-at is.

Share

Fl Studio 9X letöltés

Szerkesztő Programok
2010. január 16. szombat

Fruity Loops, azaz Fl Studio teljes verzió (nem demo!) Talán az egyik legjobb zeneszerkesztő progi, ami szinte minden VST-t (hang optimalizálók, effektezők) és VSTi-t (virtuális hangszereket) kezelni és használni tud! Nem csak hiphop zene készítőknek!

Share